Vetovoimaista
graafista suunnittelua

Pyydä tarjous
Värikäs etikettisuunnittelu ja kuva yrityksen logosta tummalla taustalla

Digitaalista käsityötä intohimolla.

Olemme erikoistuneet graafiseen suunnitteluun kaupallisesta näkökulmasta, tavoitteenamme luoda strategisesti päteviä ratkaisuja, jotka näyttävät hyvältä. Suunnitteluprosessimme ottaa huolellisesti huomioon visiosi, tarpeesi ja tavoitteesi, varmistaen, että lopputulos ei ainoastaan täytä, vaan ylittää odotuksesi.

Pysymällä ajan tasalla suunnittelutrendeissä, varmistamme, että viestisi erottuu edukseen. Jokainen projekti on meille mahdollisuus vahvistaa brändisi arvoa ja edistää liiketoimintasi tavoitteita. Haluamme, että yhteistyömme tuloksena syntyy visuaalisesti houkuttelevia, teknisesti kestäviä ja strategisesti mietittyjä ratkaisuja, jotka vievät brändisi uudelle tasolle.

PALVELUT

LOGO SUUNNITTELU

KÄYNTIKORTIT JA ESITTEET

TEIPPAUSSUUNNITTELU

PAKKAUKSEN / ETIKETIN SUUNNITTELU

Rokka Knives Image

Videot ja animaatiot

Tarjoamme mukaansatempaavia animaatio ja 3D-tuote-esittely videoita, jotka tuovat ideasi ja tuotteesi näyttävästi esiin. Olipa kyseessä yritysvideo, tai animaatio, luomme sisältöä, joka vangitsee huomion ja välittää viestisi tehokkaasti.

Esimerkiksi, viimeisimmässä projektissamme loimme räätälöidyn 3D-tuote-esittelyn, joka ei ainoastaan esitellyt tuotetta houkuttelevasti, vaan myös selitti sen toimintaperiaatteet yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, mikä lisäsi merkittävästi brändin vetovoimaisuutta.

PALVELUT

ANIMAATIOT

YRITYSVIDEOT

3D TUOTE-ESITTELYT

FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä jos suunnitelmiin tulee muutoksia?
Arrow Down

Suunnitteluprosessi on dynaaminen ja muutokset ovat osa luovaa työtä. Siksi suhtaudumme joustavasti suunnittelukierroksiin. Olemme valmiita ottamaan huomioon kohtuulliset pyynnöt, kunhan ne eivät merkittävästi eroa alkuperäisestä toimeksiannosta.

Mikäli olemme jo toimittaneet lopulliset tiedostot ja sinulle tulee tarve muutoksille, käsittelemme nämä pyynnöt lisätöinä. Tästä veloitetaan erikseen, mutta emme ryhdy lisätyöhön ennen kuin olemme yhteisymmärryksessä projektin suunnasta ja kustannuksista.

Suunnitteluprosessi on dynaaminen ja muutokset ovat osa luovaa työtä. Siksi suhtaudumme joustavasti suunnittelukierroksiin. Olemme valmiita ottamaan huomioon kohtuulliset pyynnöt, kunhan ne eivät merkittävästi eroa alkuperäisestä toimeksiannosta. Mikäli olemme jo toimittaneet lopulliset tiedostot ja sinulle tulee tarve muutoksille, käsittelemme nämä pyynnöt lisätöinä. Tästä veloitetaan erikseen, mutta emme ryhdy lisätyöhön ennen kuin olemme yhteisymmärryksessä projektin suunnasta ja kustannuksista.

Miten osallistun suunnitteluprosessiin?
Arrow Down

Aloitamme projektin kyselylomakkeella, jonka avulla saamme kattavan käsityksen tavoitteistasi, yrityksestäsi ja kilpailijoistasi. Tämä auttaa meitä rakentamaan vahvan pohjan projektillesi ja varmistamaan, että ymmärrämme visiosi täysin. Kyselylomakkeen vastausten perusteella saamme yhteisen linjan, suunta, visio ennen suunnitteluvaiheen aloittamista.

Kun olemme saavuttaneet yhteisymmärryksen projektin suunnasta, varsinaninen suunnittelu työ voi alkaa. Osallistumisesi on avainasemassa läpi koko suunnitteluprosessin. Emme siirry projektin seuraavaan vaiheeseen ennen kuin olet hyväksynyt edellisen, mikä varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu ja että virheiden riski minimoidaan. Tämä lähestymistapa takaa, että lopputulos vastaa visiotasi mahdollisimman tarkasti. Pidämme tiivistä yhteyttä läpi koko prosessin. Sinä päätät, miten ja milloin tämä yhteydenpito tapahtuu, tavoitteemme on mukautua kommunikaatiotyyliisi, jotta voit olla mukana ja informoitu projektisi jokaisessa vaiheessa.

Aloitamme projektin kyselylomakkeella, jonka avulla saamme kattavan käsityksen tavoitteistasi, yrityksestäsi ja kilpailijoistasi. Tämä auttaa meitä rakentamaan vahvan pohjan projektillesi ja varmistamaan, että ymmärrämme visiosi täysin. Kyselylomakkeen vastausten perusteella saamme yhteisen linjan, suunta, visio ennen suunnitteluvaiheen aloittamista. Kun olemme saavuttaneet yhteisymmärryksen projektin suunnasta, varsinaninen suunnittelu työ voi alkaa. Osallistumisesi on avainasemassa läpi koko suunnitteluprosessin. Emme siirry projektin seuraavaan vaiheeseen ennen kuin olet hyväksynyt edellisen, mikä varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu ja että virheiden riski minimoidaan. Tämä lähestymistapa takaa, että lopputulos vastaa visiotasi mahdollisimman tarkasti. Pidämme tiivistä yhteyttä läpi koko prosessin. Sinä päätät, miten ja milloin tämä yhteydenpito tapahtuu, tavoitteemme on mukautua kommunikaatiotyyliisi, jotta voit olla mukana ja informoitu projektisi jokaisessa vaiheessa.

Minkälaista hinnoittelu mallia käytätte?
Arrow Down

Meillä on avoimuuteen perustuva hinnoittelumalli, jonka avulla tiedät projektin kokonaiskustannukset etukäteen. Hinnoittelemme projektit tuntiperusteisesti, mikä mahdollistaa sen, että voimme mukauttaa projektin kustannuksia joustavasti, jos alkuperäiseen suunnittelutoimeksiantoon tehdään muutoksia projektin aikana.

Jos jokin virhe tapahtuu meidän puoleltamme, korjaamme sen veloituksetta. Näin osoitamme sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen jokaisessa projektissamme. Tärkeintä on se, että kulut ovat ennakoitavia, jotta voit suunnitella budjettisi tarkasti ilman yllätyksiä.

Meillä on avoimuuteen perustuva hinnoittelumalli, jonka avulla tiedät projektin kokonaiskustannukset etukäteen. Hinnoittelemme projektit tuntiperusteisesti, mikä mahdollistaa sen, että voimme mukauttaa projektin kustannuksia joustavasti, jos alkuperäiseen suunnittelutoimeksiantoon tehdään muutoksia projektin aikana. Jos jokin virhe tapahtuu meidän puoleltamme, korjaamme sen veloituksetta. Näin osoitamme sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen jokaisessa projektissamme. Tärkeintä on se, että kulut ovat ennakoitavia, jotta voit suunnitella budjettisi tarkasti ilman yllätyksiä.

Kilpailutatteko te painotyöt puolestani?
Arrow Down

Tarvittaessa voimme huolehtia kaikista suunnittelun ja tuotannon teknisistä yksityiskohdista puolestasi, mukaan lukien painotöiden kilpailuttamisen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse perehtyä tiedostomuotoihin, värien erityisvaatimuksiin tai muihin teknisiin seikkoihin. Asiantuntemuksemme ja kokemus painoprosessista mahdollistaa tarjouspyyntöjen laatimisen ja toteutuksen rajauksen puolestasi, ottaen huomioon budjettisi ja laatuvaatimuksesi.Jos sinulla on erityistoiveita painotalon suhteen, esimerkiksi haluat käyttää erikoismateriaaleja otamme nämä toiveet huomioon valitessamme sopivaa painotaloa.

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, jossa voit luottaa siihen, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu. Näin voimme yhdessä varmistaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin olet toivonut, ilman, että sinun tarvitsee stressata projektin teknisistä yksityiskohdista.

Tarvittaessa voimme huolehtia kaikista suunnittelun ja tuotannon teknisistä yksityiskohdista puolestasi, mukaan lukien painotöiden kilpailuttamisen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse perehtyä tiedostomuotoihin, värien erityisvaatimuksiin tai muihin teknisiin seikkoihin. Asiantuntemuksemme ja kokemus painoprosessista mahdollistaa tarjouspyyntöjen laatimisen ja toteutuksen rajauksen puolestasi, ottaen huomioon budjettisi ja laatuvaatimuksesi. Jos sinulla on erityistoiveita painotalon suhteen, esimerkiksi haluat käyttää erikoismateriaaleja otamme nämä toiveet huomioon valitessamme sopivaa painotaloa. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, jossa voit luottaa siihen, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu. Näin voimme yhdessä varmistaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin olet toivonut, ilman, että sinun tarvitsee stressata projektin teknisistä yksityiskohdista.